VIM viert 5-jarig jubileum

Op 1 december 2017 heeft VIM haar eerste lustrum gevierd. In 2012 startte VIM de supply chain regisseur als zelfstandig bedrijf met het logistiek ontzorgen van bedrijven in de branches: fashion, sport en lifestyle.

De basis van VIM is gelegd in de jarenlange logistieke ervaring bij de voormalige logistieke afdeling van retail-serviceorganisatie Intres (Euretco). In het vijfjarig bestaan is VIM verder geprofessionaliseerd en gegroeid. Door het duurzaam binden van nationale en internationale partners heeft VIM zich steeds verder kunnen ontwikkelen. Zo ontwikkelde VIM zich onder andere naast 4PL-logistiek ook naar het bieden van 3PL-logistiek. Een andere ontwikkeling die ingezet is, is die van e-commerce.

Al vele jaren verzorgt VIM naar volle tevredenheid onze logistiek. Voor alle Livera goederen, waar ze ook vandaan komen, hoe we het ook aangeleverd krijgen: VIM zorgt dat ze ontvangen worden, op voorraad worden gehouden en tijdig uitgeleverd worden naar onze winkels. Ook voor de andere merken van de groep verzorgt VIM de outbound logistiek voor Livera. Snel, betrouwbaar en super flexibel. Om deze reden is VIM voor ons ook de partner die ons bij onze toekomstige expansie zal ondersteunen.

Een selectie van onze partners