VIM viert 5-jarig jubileum

Op 1 december 2017 heeft VIM haar eerste lustrum gevierd. In 2012 startte VIM de supply chain regisseur als zelfstandig bedrijf met het logistiek ontzorgen van bedrijven in de branches: fashion, sport en lifestyle.

De basis van VIM is gelegd in de jarenlange logistieke ervaring bij de voormalige logistieke afdeling van retail-serviceorganisatie Intres (Euretco). In het vijfjarig bestaan is VIM verder geprofessionaliseerd en gegroeid. Door het duurzaam binden van nationale en internationale partners heeft VIM zich steeds verder kunnen ontwikkelen. Zo ontwikkelde VIM zich onder andere naast 4PL-logistiek ook naar het bieden van 3PL-logistiek. Een andere ontwikkeling die ingezet is, is die van e-commerce.

VIM helpt ons op een pragmatische wijze de Europese markt te betreden en daar een goede positie op te bouwen. Onze lengtegoederen vraagt om een maatwerkoplossing. VIM heeft een manier ontwikkeld om onze goederen op een efficiënte manier te kunnen verwerken. VIM werkt accuraat en georganiseerd.

Een selectie van onze partners