VIM viert 5-jarig jubileum

Op 1 december 2017 heeft VIM haar eerste lustrum gevierd. In 2012 startte VIM de supply chain regisseur als zelfstandig bedrijf met het logistiek ontzorgen van bedrijven in de branches: fashion, sport en lifestyle.

De basis van VIM is gelegd in de jarenlange logistieke ervaring bij de voormalige logistieke afdeling van retail-serviceorganisatie Intres (Euretco). In het vijfjarig bestaan is VIM verder geprofessionaliseerd en gegroeid. Door het duurzaam binden van nationale en internationale partners heeft VIM zich steeds verder kunnen ontwikkelen. Zo ontwikkelde VIM zich onder andere naast 4PL-logistiek ook naar het bieden van 3PL-logistiek. Een andere ontwikkeling die ingezet is, is die van e-commerce.

Doordat de nadruk van onze leveringen van Zweden naar het Europese vasteland verschoof hadden wij de behoefte aan een uitbestede logistieke set up. Daarbij hebben wij gekozen voor VIM. Los van de goede warehouse locaties, goede beheersing van de processen en kennis van zaken, weet VIM op alle onderdelen mee te denken en telkens weer oplossingen te bieden voor de diverse nieuwe uitdagingen. VIM kent bovendien de bodyfashion branche heel goed, wat de samenwerking direct al vertrouwd en natuurlijk maakte.

Een selectie van onze partners