VIM viert 5-jarig jubileum

Op 1 december 2017 heeft VIM haar eerste lustrum gevierd. In 2012 startte VIM de supply chain regisseur als zelfstandig bedrijf met het logistiek ontzorgen van bedrijven in de branches: fashion, sport en lifestyle.

De basis van VIM is gelegd in de jarenlange logistieke ervaring bij de voormalige logistieke afdeling van retail-serviceorganisatie Intres (Euretco). In het vijfjarig bestaan is VIM verder geprofessionaliseerd en gegroeid. Door het duurzaam binden van nationale en internationale partners heeft VIM zich steeds verder kunnen ontwikkelen. Zo ontwikkelde VIM zich onder andere naast 4PL-logistiek ook naar het bieden van 3PL-logistiek. Een andere ontwikkeling die ingezet is, is die van e-commerce.

VIM is onze partner voor ons Europese warehouse en ons warehouse voor de Britse en Ierse markt. Vanaf de eerste dag ervaarden we hun pragmatische en flexibele aanpak. Het warehouse is heel goed georganiseerd, de medewerkers zijn correct en toegewijd. Onze standaardeisen zijn erg hoog, maar VIM staat altijd voor ons klaar en stelt ons niet teleur. Geen enkele uitdaging is te ambitieus voor VIM. We hopen dat de samenwerking nog jarenlang duurt.

Een selectie van onze partners