VIM viert 5-jarig jubileum

Op 1 december 2017 heeft VIM haar eerste lustrum gevierd. In 2012 startte VIM de supply chain regisseur als zelfstandig bedrijf met het logistiek ontzorgen van bedrijven in de branches: fashion, sport en lifestyle.

De basis van VIM is gelegd in de jarenlange logistieke ervaring bij de voormalige logistieke afdeling van retail-serviceorganisatie Intres (Euretco). In het vijfjarig bestaan is VIM verder geprofessionaliseerd en gegroeid. Door het duurzaam binden van nationale en internationale partners heeft VIM zich steeds verder kunnen ontwikkelen. Zo ontwikkelde VIM zich onder andere naast 4PL-logistiek ook naar het bieden van 3PL-logistiek. Een andere ontwikkeling die ingezet is, is die van e-commerce.

Zowel onze private labels als merkleveranciers verwerken wij al jaren met VIM. De flexibiliteit, de pragmatische aanpak en de kennis van onze eigen Intersport wereld maken dat VIM perfect bij ons past. Wat we ook vragen, VIM heeft altijd een passende oplossing en weet ons positief te verrassen. Binnen Intersport hebben grote veranderingen gespeeld, en dit zal alleen nog maar toenemen in de komende jaren. Met VIM hebben we een partner die bewezen heeft daarin mee te kunnen bewegen.

Een selectie van onze partners