Corona maatregelen VIM

Bedrijven in heel Nederland nemen maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Vanzelfsprekend volgt ook VIM alle richtlijnen van het RIVM op om het virus buiten de deur te houden. VIM doet er alles aan om medewerkers veilig en gezond te houden. Tegelijkertijd streeft VIM ernaar om alle bedrijfsprocessen zo goed mogelijk door te kunnen laten gaan.

Natuurlijk geldt ook bij VIM voor alle medewerkers: blijf thuis als je ziek bent, laat je testen, was regelmatig je handen en houd anderhalve meter afstand. Binnen alle vestigingen van VIM gelden dezelfde regels. Er is overal ‘social distancing signing’ aangebracht, op vele plekken is desinfectie aanwezig, in de warehouses en op kantoor zijn looproutes ingesteld en kantoor personeel werkt zoveel mogelijk vanuit huis. Ook werkt VIM met een bezoekersregistratie. Klanten, chauffeurs en andere bezoekers wordt gevraagd naar hun gezondheidstoestand. Er wordt toegezien op de naleving van alle regels.

Veiligheid is enorm belangrijk binnen VIM, de coronamaatregelen worden door alle medewerkers breed gedragen, en daar is VIM trots op!

Vragen / opmerkingen?
Neem dan gerust contact met ons op: +31 (0) 33 87 00 200 / info@vimdscr.nl

VIM helpt ons op een pragmatische wijze de Europese markt te betreden en daar een goede positie op te bouwen. Onze lengtegoederen vraagt om een maatwerkoplossing. VIM heeft een manier ontwikkeld om onze goederen op een efficiënte manier te kunnen verwerken. VIM werkt accuraat en georganiseerd.

Een selectie van onze partners