VIM efulfilment fashion logistics Euretco Sport

Euretco Sport besteedt e-fulfilment uit aan VIM BV

Naast alle logistiek voor B2B leveringen, gaat VIM BV met ingang van augustus 2019 ook e-fulfilment voor Euretco Sport verzorgen.

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 1.900 zelfstandige ondernemers en franchisenemers in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De sportdivisie, Euretco Sport werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met logistiek dienstverlener VIM BV en heeft er nu ook voor gekozen om het logistieke proces voor alle B2C leveringen uit te besteden aan VIM BV.

VIM BV gaat B2C leveringen verzorgen voor de webshops van onder andere Intersport, The Athlete’s Foot en JouwSportzaak.nl wat bestaat uit ontvangst, warehousing, voorraadbeheer, VAS, Pick & Pack, verzending, retour afhandeling en controle. Door het uitbesteden van e-fulfilment aan VIM BV, zal Euretco Sport veel tijd besparen, kunnen focussen, maar ook kosten besparen en kunnen groeien.

Het team van VIM ontzorgt en de logistiek is écht uitbesteed.

Euretco Sport

Doordat de nadruk van onze leveringen van Zweden naar het Europese vasteland verschoof hadden wij de behoefte aan een uitbestede logistieke set up. Daarbij hebben wij gekozen voor VIM. Los van de goede warehouse locaties, goede beheersing van de processen en kennis van zaken, weet VIM op alle onderdelen mee te denken en telkens weer oplossingen te bieden voor de diverse nieuwe uitdagingen. VIM kent bovendien de bodyfashion branche heel goed, wat de samenwerking direct al vertrouwd en natuurlijk maakte.

Een selectie van onze partners