VIM efulfilment fashion logistics Euretco Sport

Euretco Sport besteedt e-fulfilment uit aan VIM BV

Naast alle logistiek voor B2B leveringen, gaat VIM BV met ingang van augustus 2019 ook e-fulfilment voor Euretco Sport verzorgen.

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 1.900 zelfstandige ondernemers en franchisenemers in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De sportdivisie, Euretco Sport werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met logistiek dienstverlener VIM BV en heeft er nu ook voor gekozen om het logistieke proces voor alle B2C leveringen uit te besteden aan VIM BV.

VIM BV gaat B2C leveringen verzorgen voor de webshops van onder andere Intersport, The Athlete’s Foot en JouwSportzaak.nl wat bestaat uit ontvangst, warehousing, voorraadbeheer, VAS, Pick & Pack, verzending, retour afhandeling en controle. Door het uitbesteden van e-fulfilment aan VIM BV, zal Euretco Sport veel tijd besparen, kunnen focussen, maar ook kosten besparen en kunnen groeien.

Het team van VIM ontzorgt en de logistiek is écht uitbesteed.

Euretco Sport

VIM is onze partner voor ons Europese warehouse en ons warehouse voor de Britse en Ierse markt. Vanaf de eerste dag ervaarden we hun pragmatische en flexibele aanpak. Het warehouse is heel goed georganiseerd, de medewerkers zijn correct en toegewijd. Onze standaardeisen zijn erg hoog, maar VIM staat altijd voor ons klaar en stelt ons niet teleur. Geen enkele uitdaging is te ambitieus voor VIM. We hopen dat de samenwerking nog jarenlang duurt.

Een selectie van onze partners