VIM efulfilment fashion logistics Euretco Sport

Euretco Sport besteedt e-fulfilment uit aan VIM BV

Naast alle logistiek voor B2B leveringen, gaat VIM BV met ingang van augustus 2019 ook e-fulfilment voor Euretco Sport verzorgen.

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 1.900 zelfstandige ondernemers en franchisenemers in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De sportdivisie, Euretco Sport werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met logistiek dienstverlener VIM BV en heeft er nu ook voor gekozen om het logistieke proces voor alle B2C leveringen uit te besteden aan VIM BV.

VIM BV gaat B2C leveringen verzorgen voor de webshops van onder andere Intersport, The Athlete’s Foot en JouwSportzaak.nl wat bestaat uit ontvangst, warehousing, voorraadbeheer, VAS, Pick & Pack, verzending, retour afhandeling en controle. Door het uitbesteden van e-fulfilment aan VIM BV, zal Euretco Sport veel tijd besparen, kunnen focussen, maar ook kosten besparen en kunnen groeien.

Het team van VIM ontzorgt en de logistiek is écht uitbesteed.

Euretco Sport

Zowel onze private labels als merkleveranciers verwerken wij al jaren met VIM. De flexibiliteit, de pragmatische aanpak en de kennis van onze eigen Intersport wereld maken dat VIM perfect bij ons past. Wat we ook vragen, VIM heeft altijd een passende oplossing en weet ons positief te verrassen. Binnen Intersport hebben grote veranderingen gespeeld, en dit zal alleen nog maar toenemen in de komende jaren. Met VIM hebben we een partner die bewezen heeft daarin mee te kunnen bewegen.

Een selectie van onze partners