VIM efulfilment fashion logistics Euretco Sport

Euretco Sport besteedt e-fulfilment uit aan VIM BV

Naast alle logistiek voor B2B leveringen, gaat VIM BV met ingang van augustus 2019 ook e-fulfilment voor Euretco Sport verzorgen.

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met ruim 1.900 zelfstandige ondernemers en franchisenemers in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De sportdivisie, Euretco Sport werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met logistiek dienstverlener VIM BV en heeft er nu ook voor gekozen om het logistieke proces voor alle B2C leveringen uit te besteden aan VIM BV.

VIM BV gaat B2C leveringen verzorgen voor de webshops van onder andere Intersport, The Athlete’s Foot en JouwSportzaak.nl wat bestaat uit ontvangst, warehousing, voorraadbeheer, VAS, Pick & Pack, verzending, retour afhandeling en controle. Door het uitbesteden van e-fulfilment aan VIM BV, zal Euretco Sport veel tijd besparen, kunnen focussen, maar ook kosten besparen en kunnen groeien.

Het team van VIM ontzorgt en de logistiek is écht uitbesteed.

Euretco Sport

Al vele jaren verzorgt VIM naar volle tevredenheid onze logistiek. Voor alle Livera goederen, waar ze ook vandaan komen, hoe we het ook aangeleverd krijgen: VIM zorgt dat ze ontvangen worden, op voorraad worden gehouden en tijdig uitgeleverd worden naar onze winkels. Ook voor de andere merken van de groep verzorgt VIM de outbound logistiek voor Livera. Snel, betrouwbaar en super flexibel. Om deze reden is VIM voor ons ook de partner die ons bij onze toekomstige expansie zal ondersteunen.

Een selectie van onze partners