EXCLUSIEF ZWEEDS DAMESMODE MERK KRISS BESTEEDT LOGISTIEK UIT AAN VIM IN NEDERLAND

KRISS is een Zweeds modebedrijf met meer dan 100 winkels in de Scandinavische landen, in Duitsland, België en Zwitserland. De unieke elegante casual stijl van het exclusieve dames modemerk KRISS maakt dat zij een unieke marktpositie heeft. KRISS ziet steeds meer groei op het Europese vaste land en met name in Duitsland wordt het merk steeds populairder.

KRISS heeft besloten haar warehouse activiteiten uit te besteden aan logistiek dienstverlener VIM en de huidige voorraden van Zweden naar Nederland te verplaatsen. VIM is Supply Chain specialist in fashion logistics. De warehouses van VIM zijn ingericht op de verwerking van fashion en sport en lifestyle goederen.

VIM is er trots op dat ze de volledige logistiek mogen verzorgen voor het Zweedse modebedrijf en helpt KRISS op een pragmatische wijze de Europese markt te betreden en daar een goede positie op te bouwen.

Doordat de nadruk van onze leveringen van Zweden naar het Europese vasteland verschoof hadden wij de behoefte aan een uitbestede logistieke set up. Daarbij hebben wij gekozen voor VIM. Los van de goede warehouse locaties, goede beheersing van de processen en kennis van zaken, weet VIM op alle onderdelen mee te denken en telkens weer oplossingen te bieden voor de diverse nieuwe uitdagingen. VIM kent bovendien de bodyfashion branche heel goed, wat de samenwerking direct al vertrouwd en natuurlijk maakte.

Een selectie van onze partners