EXCLUSIEF ZWEEDS DAMESMODE MERK KRISS BESTEEDT LOGISTIEK UIT AAN VIM IN NEDERLAND

KRISS is een Zweeds modebedrijf met meer dan 100 winkels in de Scandinavische landen, in Duitsland, België en Zwitserland. De unieke elegante casual stijl van het exclusieve dames modemerk KRISS maakt dat zij een unieke marktpositie heeft. KRISS ziet steeds meer groei op het Europese vaste land en met name in Duitsland wordt het merk steeds populairder.

KRISS heeft besloten haar warehouse activiteiten uit te besteden aan logistiek dienstverlener VIM en de huidige voorraden van Zweden naar Nederland te verplaatsen. VIM is Supply Chain specialist in fashion logistics. De warehouses van VIM zijn ingericht op de verwerking van fashion en sport en lifestyle goederen.

VIM is er trots op dat ze de volledige logistiek mogen verzorgen voor het Zweedse modebedrijf en helpt KRISS op een pragmatische wijze de Europese markt te betreden en daar een goede positie op te bouwen.

Zowel onze private labels als merkleveranciers verwerken wij al jaren met VIM. De flexibiliteit, de pragmatische aanpak en de kennis van onze eigen Intersport wereld maken dat VIM perfect bij ons past. Wat we ook vragen, VIM heeft altijd een passende oplossing en weet ons positief te verrassen. Binnen Intersport hebben grote veranderingen gespeeld, en dit zal alleen nog maar toenemen in de komende jaren. Met VIM hebben we een partner die bewezen heeft daarin mee te kunnen bewegen.

Een selectie van onze partners