EXCLUSIEF ZWEEDS DAMESMODE MERK KRISS BESTEEDT LOGISTIEK UIT AAN VIM IN NEDERLAND

KRISS is een Zweeds modebedrijf met meer dan 100 winkels in de Scandinavische landen, in Duitsland, België en Zwitserland. De unieke elegante casual stijl van het exclusieve dames modemerk KRISS maakt dat zij een unieke marktpositie heeft. KRISS ziet steeds meer groei op het Europese vaste land en met name in Duitsland wordt het merk steeds populairder.

KRISS heeft besloten haar warehouse activiteiten uit te besteden aan logistiek dienstverlener VIM en de huidige voorraden van Zweden naar Nederland te verplaatsen. VIM is Supply Chain specialist in fashion logistics. De warehouses van VIM zijn ingericht op de verwerking van fashion en sport en lifestyle goederen.

VIM is er trots op dat ze de volledige logistiek mogen verzorgen voor het Zweedse modebedrijf en helpt KRISS op een pragmatische wijze de Europese markt te betreden en daar een goede positie op te bouwen.

VIM is onze partner voor ons Europese warehouse en ons warehouse voor de Britse en Ierse markt. Vanaf de eerste dag ervaarden we hun pragmatische en flexibele aanpak. Het warehouse is heel goed georganiseerd, de medewerkers zijn correct en toegewijd. Onze standaardeisen zijn erg hoog, maar VIM staat altijd voor ons klaar en stelt ons niet teleur. Geen enkele uitdaging is te ambitieus voor VIM. We hopen dat de samenwerking nog jarenlang duurt.

Een selectie van onze partners