Oplevering nieuwe verdiepingsvloer bij VIM

Door de aanhoudende groei binnen VIM (full service logistiek dienstverlener) en de komst van nieuwe klanten is er de afgelopen periode wederom verder gebouwd binnen VIM. Er is een nieuwe verdiepingsvloer gemaakt in één van de warehouses in Nederland om extra ruimte te creëren voor liggende goederen. Door de bouw van deze extra verdieping heeft VIM ruim 2.000m² extra vloeroppervlak beschikbaar.

Reinier Reumer, directeur VIM: ‘De afgelopen jaren is VIM sterk gegroeid en wij verwachten dat deze groei nog wel even aanhoudt. We hebben wederom besloten om uit te breiden in capaciteit om aan de vraag van onze klanten naar opslagcapaciteit te kunnen voldoen. De nieuwe verdiepingsvloer in het warehouse van VIM zal vanaf juni 2019 in gebruik genomen worden.’   

VIM helpt ons op een pragmatische wijze de Europese markt te betreden en daar een goede positie op te bouwen. Onze lengtegoederen vraagt om een maatwerkoplossing. VIM heeft een manier ontwikkeld om onze goederen op een efficiënte manier te kunnen verwerken. VIM werkt accuraat en georganiseerd.

Een selectie van onze partners