Oplevering nieuwe verdiepingsvloer bij VIM

Door de aanhoudende groei binnen VIM (full service logistiek dienstverlener) en de komst van nieuwe klanten is er de afgelopen periode wederom verder gebouwd binnen VIM. Er is een nieuwe verdiepingsvloer gemaakt in één van de warehouses in Nederland om extra ruimte te creëren voor liggende goederen. Door de bouw van deze extra verdieping heeft VIM ruim 2.000m² extra vloeroppervlak beschikbaar.

Reinier Reumer, directeur VIM: ‘De afgelopen jaren is VIM sterk gegroeid en wij verwachten dat deze groei nog wel even aanhoudt. We hebben wederom besloten om uit te breiden in capaciteit om aan de vraag van onze klanten naar opslagcapaciteit te kunnen voldoen. De nieuwe verdiepingsvloer in het warehouse van VIM zal vanaf juni 2019 in gebruik genomen worden.’   

Doordat de nadruk van onze leveringen van Zweden naar het Europese vasteland verschoof hadden wij de behoefte aan een uitbestede logistieke set up. Daarbij hebben wij gekozen voor VIM. Los van de goede warehouse locaties, goede beheersing van de processen en kennis van zaken, weet VIM op alle onderdelen mee te denken en telkens weer oplossingen te bieden voor de diverse nieuwe uitdagingen. VIM kent bovendien de bodyfashion branche heel goed, wat de samenwerking direct al vertrouwd en natuurlijk maakte.

Een selectie van onze partners