Oplevering nieuwe verdiepingsvloer bij VIM

Door de aanhoudende groei binnen VIM (full service logistiek dienstverlener) en de komst van nieuwe klanten is er de afgelopen periode wederom verder gebouwd binnen VIM. Er is een nieuwe verdiepingsvloer gemaakt in één van de warehouses in Nederland om extra ruimte te creëren voor liggende goederen. Door de bouw van deze extra verdieping heeft VIM ruim 2.000m² extra vloeroppervlak beschikbaar.

Reinier Reumer, directeur VIM: ‘De afgelopen jaren is VIM sterk gegroeid en wij verwachten dat deze groei nog wel even aanhoudt. We hebben wederom besloten om uit te breiden in capaciteit om aan de vraag van onze klanten naar opslagcapaciteit te kunnen voldoen. De nieuwe verdiepingsvloer in het warehouse van VIM zal vanaf juni 2019 in gebruik genomen worden.’   

Al vele jaren verzorgt VIM naar volle tevredenheid onze logistiek. Voor alle Livera goederen, waar ze ook vandaan komen, hoe we het ook aangeleverd krijgen: VIM zorgt dat ze ontvangen worden, op voorraad worden gehouden en tijdig uitgeleverd worden naar onze winkels. Ook voor de andere merken van de groep verzorgt VIM de outbound logistiek voor Livera. Snel, betrouwbaar en super flexibel. Om deze reden is VIM voor ons ook de partner die ons bij onze toekomstige expansie zal ondersteunen.

Een selectie van onze partners