Oplevering nieuwe verdiepingsvloer bij VIM

Door de aanhoudende groei binnen VIM (full service logistiek dienstverlener) en de komst van nieuwe klanten is er de afgelopen periode wederom verder gebouwd binnen VIM. Er is een nieuwe verdiepingsvloer gemaakt in één van de warehouses in Nederland om extra ruimte te creëren voor liggende goederen. Door de bouw van deze extra verdieping heeft VIM ruim 2.000m² extra vloeroppervlak beschikbaar.

Reinier Reumer, directeur VIM: ‘De afgelopen jaren is VIM sterk gegroeid en wij verwachten dat deze groei nog wel even aanhoudt. We hebben wederom besloten om uit te breiden in capaciteit om aan de vraag van onze klanten naar opslagcapaciteit te kunnen voldoen. De nieuwe verdiepingsvloer in het warehouse van VIM zal vanaf juni 2019 in gebruik genomen worden.’   

Zowel onze private labels als merkleveranciers verwerken wij al jaren met VIM. De flexibiliteit, de pragmatische aanpak en de kennis van onze eigen Intersport wereld maken dat VIM perfect bij ons past. Wat we ook vragen, VIM heeft altijd een passende oplossing en weet ons positief te verrassen. Binnen Intersport hebben grote veranderingen gespeeld, en dit zal alleen nog maar toenemen in de komende jaren. Met VIM hebben we een partner die bewezen heeft daarin mee te kunnen bewegen.

Een selectie van onze partners