Samenwerking VIM met Westrom

Om flexibiliteit – ook in piekperioden – naar klanten te kunnen waarborgen, is VIM een samenwerkingsverband aangegaan met Westrom. Westrom zal een deel van de value added services op zich nemen.

Hierdoor kunnen bepaalde werkzaamheden goed opgevangen worden en is de tijdige dienstverlening naar de klanten geborgd. Zowel de professionaliteit van de orderbegeleiding als de werksituatie, de benodigde capaciteit en de kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden zijn belangrijke redenen voor de samenwerking.

Doordat de nadruk van onze leveringen van Zweden naar het Europese vasteland verschoof hadden wij de behoefte aan een uitbestede logistieke set up. Daarbij hebben wij gekozen voor VIM. Los van de goede warehouse locaties, goede beheersing van de processen en kennis van zaken, weet VIM op alle onderdelen mee te denken en telkens weer oplossingen te bieden voor de diverse nieuwe uitdagingen. VIM kent bovendien de bodyfashion branche heel goed, wat de samenwerking direct al vertrouwd en natuurlijk maakte.

Een selectie van onze partners