VIM Warehousing

Warehousing

VIM beschikt over een aantal warehouses in Nederland en onder andere Groot-Brittannië en China. Al deze warehouses zijn ingericht voor fashion, sport en lifestyle, wat betekent dat alle voorkomende processen in deze branches er verwerkt kunnen worden.

VIM werkt zowel met eigen (3PL) als partner (4PL) warehouses, maar voor alle locaties geldt dat de administratieve begeleiding, de IT en het management 100% door VIM gedaan wordt met eigen mensen. VIM heeft daarnaast flexibele afspraken voor wat betreft de warehouses. Dit maakt dat u als klant niet vastzit aan vaste meters voor vele jaren, maar dat u naar behoefte uw magazijnmeters kunt opschalen of inkrimpen.

Het VIM Golden Floor-proces is waar we vooraf bestelde seizoensgoederen van de klant verwerken bij ontvangst, opslag en orderverwerking. Deze verwerking van seizoens bestellingen staat ook bekend als distributie van goederen. Maar wat onderscheidt het van reguliere verwerkingsmethoden?

Allereerst zijn deze goederen al vooraf verkocht door onze klanten. Dit betekent dat wanneer ze aankomen, ze binnen korte tijd klaar zijn voor distributie.