Warehouse VIMdscr nov 2018

VIM klaar voor nieuwe klanten met nieuw magazijn

VIM BV, full service logistiek dienstverlener, heeft haar warehouse capaciteit in Tegelen uitgebreid met 10.000m² voor groei en een verwachte stijging van klantvraag. De afgelopen periode is er hard gewerkt om deze nieuwe locatie naar wens in te richten en vanaf vandaag is het nieuwe warehouse operationeel klaar.

Het nieuwe warehouse is dicht bij het huidige warehouse van VIM. De magazijnen staan via een corridor met elkaar in verbinding, zodat de warehouses van VIM in Tegelen efficiënt en effectief kunnen samenwerken. Door de investering in nieuwe stellingen en de uitbreiding kan VIM nog flexibeler omgaan met de vraag naar warehousing.

De warehouses van VIM zijn ingericht voor fashion, sport en lifestyle, wat betekent dat alle voorkomende logistieke processen in deze branches er verwerkt kunnen worden. Het team van VIM ontzorgt leveranciers en retailers waarbij het aangaan van een duurzame samenwerking met klanten en partners een belangrijk uitgangspunt is. Bij VIM is de logistiek van haar klanten écht uitbesteed.

Al vele jaren verzorgt VIM naar volle tevredenheid onze logistiek. Voor alle Livera goederen, waar ze ook vandaan komen, hoe we het ook aangeleverd krijgen: VIM zorgt dat ze ontvangen worden, op voorraad worden gehouden en tijdig uitgeleverd worden naar onze winkels. Ook voor de andere merken van de groep verzorgt VIM de outbound logistiek voor Livera. Snel, betrouwbaar en super flexibel. Om deze reden is VIM voor ons ook de partner die ons bij onze toekomstige expansie zal ondersteunen.

Een selectie van onze partners