Warehouse VIMdscr nov 2018

VIM klaar voor nieuwe klanten met nieuw magazijn

VIM BV, full service logistiek dienstverlener, heeft haar warehouse capaciteit in Tegelen uitgebreid met 10.000m² voor groei en een verwachte stijging van klantvraag. De afgelopen periode is er hard gewerkt om deze nieuwe locatie naar wens in te richten en vanaf vandaag is het nieuwe warehouse operationeel klaar.

Het nieuwe warehouse is dicht bij het huidige warehouse van VIM. De magazijnen staan via een corridor met elkaar in verbinding, zodat de warehouses van VIM in Tegelen efficiënt en effectief kunnen samenwerken. Door de investering in nieuwe stellingen en de uitbreiding kan VIM nog flexibeler omgaan met de vraag naar warehousing.

De warehouses van VIM zijn ingericht voor fashion, sport en lifestyle, wat betekent dat alle voorkomende logistieke processen in deze branches er verwerkt kunnen worden. Het team van VIM ontzorgt leveranciers en retailers waarbij het aangaan van een duurzame samenwerking met klanten en partners een belangrijk uitgangspunt is. Bij VIM is de logistiek van haar klanten écht uitbesteed.

Zowel onze private labels als merkleveranciers verwerken wij al jaren met VIM. De flexibiliteit, de pragmatische aanpak en de kennis van onze eigen Intersport wereld maken dat VIM perfect bij ons past. Wat we ook vragen, VIM heeft altijd een passende oplossing en weet ons positief te verrassen. Binnen Intersport hebben grote veranderingen gespeeld, en dit zal alleen nog maar toenemen in de komende jaren. Met VIM hebben we een partner die bewezen heeft daarin mee te kunnen bewegen.

Een selectie van onze partners