Warehouse VIMdscr nov 2018

VIM klaar voor nieuwe klanten met nieuw magazijn

VIM BV, full service logistiek dienstverlener, heeft haar warehouse capaciteit in Tegelen uitgebreid met 10.000m² voor groei en een verwachte stijging van klantvraag. De afgelopen periode is er hard gewerkt om deze nieuwe locatie naar wens in te richten en vanaf vandaag is het nieuwe warehouse operationeel klaar.

Het nieuwe warehouse is dicht bij het huidige warehouse van VIM. De magazijnen staan via een corridor met elkaar in verbinding, zodat de warehouses van VIM in Tegelen efficiënt en effectief kunnen samenwerken. Door de investering in nieuwe stellingen en de uitbreiding kan VIM nog flexibeler omgaan met de vraag naar warehousing.

De warehouses van VIM zijn ingericht voor fashion, sport en lifestyle, wat betekent dat alle voorkomende logistieke processen in deze branches er verwerkt kunnen worden. Het team van VIM ontzorgt leveranciers en retailers waarbij het aangaan van een duurzame samenwerking met klanten en partners een belangrijk uitgangspunt is. Bij VIM is de logistiek van haar klanten écht uitbesteed.

VIM is onze partner voor ons Europese warehouse en ons warehouse voor de Britse en Ierse markt. Vanaf de eerste dag ervaarden we hun pragmatische en flexibele aanpak. Het warehouse is heel goed georganiseerd, de medewerkers zijn correct en toegewijd. Onze standaardeisen zijn erg hoog, maar VIM staat altijd voor ons klaar en stelt ons niet teleur. Geen enkele uitdaging is te ambitieus voor VIM. We hopen dat de samenwerking nog jarenlang duurt.

Een selectie van onze partners