VIM lanceert nieuwe werken-bij website om eigen personeel te werven

In een alsmaar schaarser wordende arbeidsmarkt is het niet meer de werknemer die de eerste stap tot solliciteren zet, maar de werkgever die laat zien wat de organisatie te bieden heeft. In 2022 heeft VIM de keuze gemaakt om meer focus te gaan leggen op eigen werving in plaats van externe inhuur. Een werken-bij website waarmee we de sollicitant een goed beeld geven wat VIM te bieden heeft, kon dan ook niet uitblijven.

We geloven dat onze eigen mensen de grootste ambassadeurs van ons bedrijf zijn,” aldus Marjon Jacobs, HR Manager bij VIM. “Met deze nieuwe website willen we potentiële kandidaten een duidelijk beeld geven van wat het betekent om bij ons te werken, en waarom VIM de beste plek is om je carrière te starten of voort te zetten.

Op de website worden beelden getoond van de verschillende warehouses van VIM en wordt de sfeer op de werkvloer in beeld gebracht. Daarnaast zijn er testimonials te vinden van huidige werknemers, die vertellen over hun ervaringen bij VIM. Potentiële kandidaten kunnen hierdoor een goed beeld krijgen van de cultuur en werkomgeving bij VIM.

De nieuwe werken-bij website is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar en op alle mobiele apparaten te bekijken. De website biedt een overzichtelijke weergave van de nieuwste vacatures bij VIM. Kandidaten kunnen direct solliciteren op de gewenste functie en worden vervolgens snel en efficiënt door het sollicitatieproces geleid.

VIM is ervan overtuigd dat deze nieuwe website hen zal helpen om de juiste kandidaten aan te trekken voor openstaande vacatures. “We zijn enthousiast over deze nieuwe stap en hopen veel talent aan te kunnen trekken om ons team te versterken,” zegt Marjon Jacobs.

 

VIM helpt ons op een pragmatische wijze de Europese markt te betreden en daar een goede positie op te bouwen. Onze lengtegoederen vraagt om een maatwerkoplossing. VIM heeft een manier ontwikkeld om onze goederen op een efficiënte manier te kunnen verwerken. VIM werkt accuraat en georganiseerd.

Een selectie van onze partners