Start nieuwe website VIM

Om ons nog duidelijker te presenteren wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen, hebben wij vanaf heden een nieuwe website. Deze ‘responsive’ website is op alle beelddragers goed te lezen (normaal scherm, tablet, smartphone).

Voor ons is en blijft het persoonlijk contact nog steeds de belangrijkste wijze van communiceren. Onze intentie is dat deze website bijdraagt tot een goede indruk voor een oriënterend gesprek en tot bevestiging van het reeds zaken doen met ons. We zijn zelf erg trots op onze nieuwe website!

 

Al vele jaren verzorgt VIM naar volle tevredenheid onze logistiek. Voor alle Livera goederen, waar ze ook vandaan komen, hoe we het ook aangeleverd krijgen: VIM zorgt dat ze ontvangen worden, op voorraad worden gehouden en tijdig uitgeleverd worden naar onze winkels. Ook voor de andere merken van de groep verzorgt VIM de outbound logistiek voor Livera. Snel, betrouwbaar en super flexibel. Om deze reden is VIM voor ons ook de partner die ons bij onze toekomstige expansie zal ondersteunen.

Een selectie van onze partners