Start nieuwe website VIM

Om ons nog duidelijker te presenteren wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen, hebben wij vanaf heden een nieuwe website. Deze ‘responsive’ website is op alle beelddragers goed te lezen (normaal scherm, tablet, smartphone).

Voor ons is en blijft het persoonlijk contact nog steeds de belangrijkste wijze van communiceren. Onze intentie is dat deze website bijdraagt tot een goede indruk voor een oriënterend gesprek en tot bevestiging van het reeds zaken doen met ons. We zijn zelf erg trots op onze nieuwe website!

 

Zowel onze private labels als merkleveranciers verwerken wij al jaren met VIM. De flexibiliteit, de pragmatische aanpak en de kennis van onze eigen Intersport wereld maken dat VIM perfect bij ons past. Wat we ook vragen, VIM heeft altijd een passende oplossing en weet ons positief te verrassen. Binnen Intersport hebben grote veranderingen gespeeld, en dit zal alleen nog maar toenemen in de komende jaren. Met VIM hebben we een partner die bewezen heeft daarin mee te kunnen bewegen.

Een selectie van onze partners