Start nieuwe website VIM

Om ons nog duidelijker te presenteren wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen, hebben wij vanaf heden een nieuwe website. Deze ‘responsive’ website is op alle beelddragers goed te lezen (normaal scherm, tablet, smartphone).

Voor ons is en blijft het persoonlijk contact nog steeds de belangrijkste wijze van communiceren. Onze intentie is dat deze website bijdraagt tot een goede indruk voor een oriënterend gesprek en tot bevestiging van het reeds zaken doen met ons. We zijn zelf erg trots op onze nieuwe website!

 

Doordat de nadruk van onze leveringen van Zweden naar het Europese vasteland verschoof hadden wij de behoefte aan een uitbestede logistieke set up. Daarbij hebben wij gekozen voor VIM. Los van de goede warehouse locaties, goede beheersing van de processen en kennis van zaken, weet VIM op alle onderdelen mee te denken en telkens weer oplossingen te bieden voor de diverse nieuwe uitdagingen. VIM kent bovendien de bodyfashion branche heel goed, wat de samenwerking direct al vertrouwd en natuurlijk maakte.

Een selectie van onze partners