VIM wordt partner van CO₂ Improve

De supply chain van de fashion-, sport- en lifestylebranche strekt zich uit over de gehele wereld, daarom leidt de logistiek in deze branches bijna per definitie tot een zeer hoge mate van vervuiling.

Het groeiende bewustzijn van consumenten, overheden en NGO’s en toekomstige CO2-belastingen zorgen ervoor dat steeds meer bedrijven bereid en gemotiveerd zijn om te verbeteren.

 

Het CO₂ Improve programma helpt bedrijven in de mode-, textiel- en sportindustrie om de CO₂-uitstoot van hun logistiek te meten en vervolgens te verlagen door middel van individuele verbeteringen en door collectieve brancheprojecten. De emissieberekeningen worden uitgevoerd volgens het GLEC raamwerk, een internationale standaard voor emissieberekening van logistiek. Het CO₂ Improve-programma voldoet aan toekomstige normen van de officiële CO₂-voetafdrukcertificering.

Dankzij de samenwerking met CO₂ Improve kan VIM haar klanten helpen te verduurzamen in de logistiek, een gecertificeerde monitoring bieden en de CO₂ footprint verlagen.

CO2 Improve_PARTNER_logo jpg

VIM helpt ons op een pragmatische wijze de Europese markt te betreden en daar een goede positie op te bouwen. Onze lengtegoederen vraagt om een maatwerkoplossing. VIM heeft een manier ontwikkeld om onze goederen op een efficiënte manier te kunnen verwerken. VIM werkt accuraat en georganiseerd.

Een selectie van onze partners