VIM Warehouse Tegelen heftruck

Wederom forse warehouse uitbreiding bij VIM

VIM BV, de supply chain regisseur, is de afgelopen periode gegroeid en om nog verder mee te kunnen groeien met de ambities van haar klanten en ruimte te bieden aan toekomstige klanten, heeft VIM haar warehouse capaciteit uitgebreid.

Naast het bestaande logistieke warehouse in Tegelen van 11.000 m² heeft VIM er nu in Tegelen een 2e warehouse locatie bij van 10.000 m² vloeroppervlak.

Deze uitbreiding kwam sneller dan verwacht, de komende periode wordt gebruikt om de locatie naar onze wens in te richten, vanaf medio november moet het warehouse operationeel klaar zijn. Het nieuwe warehouse ligt nabij het huidige warehouse van VIM, de magazijnen staan via een corridor met elkaar in verbinding. Dit was een zeer belangrijk aspect zodat onze warehouses in Tegelen efficiënt en effectief kunnen samenwerken’, aldus Reinier Reumer, directeur VIM.

Deze strategisch gelegen locatie biedt, naast Nederland als bestemmingsmarkt, ook volop mogelijkheden voor een betrouwbare Europese distributie voor fashion, sport en lifestyle leveranciers.

VIM helpt ons op een pragmatische wijze de Europese markt te betreden en daar een goede positie op te bouwen. Onze lengtegoederen vraagt om een maatwerkoplossing. VIM heeft een manier ontwikkeld om onze goederen op een efficiënte manier te kunnen verwerken. VIM werkt accuraat en georganiseerd.

Een selectie van onze partners