VIM Warehouse Tegelen heftruck

Wederom forse warehouse uitbreiding bij VIM

VIM BV, de supply chain regisseur, is de afgelopen periode gegroeid en om nog verder mee te kunnen groeien met de ambities van haar klanten en ruimte te bieden aan toekomstige klanten, heeft VIM haar warehouse capaciteit uitgebreid.

Naast het bestaande logistieke warehouse in Tegelen van 11.000 m² heeft VIM er nu in Tegelen een 2e warehouse locatie bij van 10.000 m² vloeroppervlak.

Deze uitbreiding kwam sneller dan verwacht, de komende periode wordt gebruikt om de locatie naar onze wens in te richten, vanaf medio november moet het warehouse operationeel klaar zijn. Het nieuwe warehouse ligt nabij het huidige warehouse van VIM, de magazijnen staan via een corridor met elkaar in verbinding. Dit was een zeer belangrijk aspect zodat onze warehouses in Tegelen efficiënt en effectief kunnen samenwerken’, aldus Reinier Reumer, directeur VIM.

Deze strategisch gelegen locatie biedt, naast Nederland als bestemmingsmarkt, ook volop mogelijkheden voor een betrouwbare Europese distributie voor fashion, sport en lifestyle leveranciers.

VIM is onze partner voor ons Europese warehouse en ons warehouse voor de Britse en Ierse markt. Vanaf de eerste dag ervaarden we hun pragmatische en flexibele aanpak. Het warehouse is heel goed georganiseerd, de medewerkers zijn correct en toegewijd. Onze standaardeisen zijn erg hoog, maar VIM staat altijd voor ons klaar en stelt ons niet teleur. Geen enkele uitdaging is te ambitieus voor VIM. We hopen dat de samenwerking nog jarenlang duurt.

Een selectie van onze partners