11 DEGREES KIEST VOOR VIM ALS LOGISTIEK EN FULFILMENT PARTNER

Het modemerk 11 Degrees kiest ervoor om haar warehouse activiteiten voor Europa uit te besteden aan VIM, supply chain specialist in fashion logistiek, en haar voorraad te verplaatsen naar Nederland.

Het wereldwijd, snelgroeiende modemerk 11 Degrees staat bekend om moderne streetstyle-sportkleding met collecties voor mannen, vrouwen en kinderen en werkt voor hun campagnes samen met spraakmakende ambassadeurs.

VIM is er trots op dat 11 Degrees voor VIM heeft gekozen als fulfilmentpartner en kijkt uit naar een prettige samenwerking om de verdere wereldwijde groeiplannen van 11 Degrees te realiseren.

Logo 11 Degrees VIM BV

Zowel onze private labels als merkleveranciers verwerken wij al jaren met VIM. De flexibiliteit, de pragmatische aanpak en de kennis van onze eigen Intersport wereld maken dat VIM perfect bij ons past. Wat we ook vragen, VIM heeft altijd een passende oplossing en weet ons positief te verrassen. Binnen Intersport hebben grote veranderingen gespeeld, en dit zal alleen nog maar toenemen in de komende jaren. Met VIM hebben we een partner die bewezen heeft daarin mee te kunnen bewegen.

Een selectie van onze partners