11 DEGREES KIEST VOOR VIM ALS LOGISTIEK EN FULFILMENT PARTNER

Het modemerk 11 Degrees kiest ervoor om haar warehouse activiteiten voor Europa uit te besteden aan VIM, supply chain specialist in fashion logistiek, en haar voorraad te verplaatsen naar Nederland.

Het wereldwijd, snelgroeiende modemerk 11 Degrees staat bekend om moderne streetstyle-sportkleding met collecties voor mannen, vrouwen en kinderen en werkt voor hun campagnes samen met spraakmakende ambassadeurs.

VIM is er trots op dat 11 Degrees voor VIM heeft gekozen als fulfilmentpartner en kijkt uit naar een prettige samenwerking om de verdere wereldwijde groeiplannen van 11 Degrees te realiseren.

Logo 11 Degrees VIM BV

Al vele jaren verzorgt VIM naar volle tevredenheid onze logistiek. Voor alle Livera goederen, waar ze ook vandaan komen, hoe we het ook aangeleverd krijgen: VIM zorgt dat ze ontvangen worden, op voorraad worden gehouden en tijdig uitgeleverd worden naar onze winkels. Ook voor de andere merken van de groep verzorgt VIM de outbound logistiek voor Livera. Snel, betrouwbaar en super flexibel. Om deze reden is VIM voor ons ook de partner die ons bij onze toekomstige expansie zal ondersteunen.

Een selectie van onze partners