Inbound VIM

Inbound

De mogelijkheden bij VIM om tijdig en administratief correct de goederen geïmporteerd te krijgen, zijn breed. Of het nu gaat om zeevrachtcontainers, luchtvracht, spoor, expres, of wegtransport van enkelvoudige pallet tot FTL, we zijn bekend met het hele scala om dit belangrijke onderdeel goed te regelen.

Ook zaken rond douane, invoerrechten en directe leveringen wereldwijd zijn bij VIM in goede handen. Door het werken met warehouse oplossingen in onder andere China, is VIM bovengemiddeld goed op de hoogte van de Aziatische kant van het transport.

VIM is in 2021 AEO-gecertificeerd. Een bedrijf met een AEO-status wordt in de gehele EU als betrouwbaar beschouwd op het gebied van douanetransacties en heeft bepaalde privileges bij de douaneafhandeling van inkomende en uitgaande zendingen. Het hebben van een AEO-status betekent dat procedures efficiënt zijn, transporten aan minder eisen hoeven te voldoen en goederen eenvoudiger door een douanecontrole komen. Er wordt bijvoorbeeld voorrang verleend bij controles. Met de AEO-certificering bewijst VIM een betrouwbare partner te zijn in de logistieke keten.