VIM breidt internationaal uit met warehouse in Groot-Brittannië

Om de klanten in Groot-Brittannië en Ierland nog beter te bedienen voor een internationaal georiënteerde klant in de sportbranche, organiseert VIM vanuit een warehouse in Banbury (Groot- Brittannië) de logistieke werkzaamheden.

Het betreft zowel fijnmazige pakkettendistributie aan de retail, palletdistributie met vooraf afgesproken tijdslotleveringen aan centrale distributiecentra en 2-persoonsbelevering van grote en zware goederen direct op particuliere adressen. De aansturing van de logistieke processen van het warehouse gebeurt via het VIM-systeem.

VIM is onze partner voor ons Europese warehouse en ons warehouse voor de Britse en Ierse markt. Vanaf de eerste dag ervaarden we hun pragmatische en flexibele aanpak. Het warehouse is heel goed georganiseerd, de medewerkers zijn correct en toegewijd. Onze standaardeisen zijn erg hoog, maar VIM staat altijd voor ons klaar en stelt ons niet teleur. Geen enkele uitdaging is te ambitieus voor VIM. We hopen dat de samenwerking nog jarenlang duurt.

Een selectie van onze partners