VIM breidt internationaal uit met warehouse in Groot-Brittannië

Om de klanten in Groot-Brittannië en Ierland nog beter te bedienen voor een internationaal georiënteerde klant in de sportbranche, organiseert VIM vanuit een warehouse in Banbury (Groot- Brittannië) de logistieke werkzaamheden.

Het betreft zowel fijnmazige pakkettendistributie aan de retail, palletdistributie met vooraf afgesproken tijdslotleveringen aan centrale distributiecentra en 2-persoonsbelevering van grote en zware goederen direct op particuliere adressen. De aansturing van de logistieke processen van het warehouse gebeurt via het VIM-systeem.

Zowel onze private labels als merkleveranciers verwerken wij al jaren met VIM. De flexibiliteit, de pragmatische aanpak en de kennis van onze eigen Intersport wereld maken dat VIM perfect bij ons past. Wat we ook vragen, VIM heeft altijd een passende oplossing en weet ons positief te verrassen. Binnen Intersport hebben grote veranderingen gespeeld, en dit zal alleen nog maar toenemen in de komende jaren. Met VIM hebben we een partner die bewezen heeft daarin mee te kunnen bewegen.

Een selectie van onze partners