VIM breidt internationaal uit met warehouse in Groot-Brittannië

Om de klanten in Groot-Brittannië en Ierland nog beter te bedienen voor een internationaal georiënteerde klant in de sportbranche, organiseert VIM vanuit een warehouse in Banbury (Groot- Brittannië) de logistieke werkzaamheden.

Het betreft zowel fijnmazige pakkettendistributie aan de retail, palletdistributie met vooraf afgesproken tijdslotleveringen aan centrale distributiecentra en 2-persoonsbelevering van grote en zware goederen direct op particuliere adressen. De aansturing van de logistieke processen van het warehouse gebeurt via het VIM-systeem.

Al vele jaren verzorgt VIM naar volle tevredenheid onze logistiek. Voor alle Livera goederen, waar ze ook vandaan komen, hoe we het ook aangeleverd krijgen: VIM zorgt dat ze ontvangen worden, op voorraad worden gehouden en tijdig uitgeleverd worden naar onze winkels. Ook voor de andere merken van de groep verzorgt VIM de outbound logistiek voor Livera. Snel, betrouwbaar en super flexibel. Om deze reden is VIM voor ons ook de partner die ons bij onze toekomstige expansie zal ondersteunen.

Een selectie van onze partners