VIM opent in Nederland wederom een extra warehouse

Afgelopen maand zijn de deuren van het nieuwe warehouse van VIM officieel geopend. Het bedrijf,  logistiek dienstverlener in de branches fashion, sport en lifestyle, is wederom gegroeid het afgelopen jaar. Om verder mee te kunnen groeien met de ambities van haar klanten en daarnaast ook ruimte te bieden aan nieuwe klanten, heeft VIM haar warehouse capaciteit uitgebreid.

Naast de bestaande logistieke warehouses in Tegelen en Swalmen van 40.000 m² heeft VIM er nu in Swalmen een tweede warehouselocatie bij van 1000 m² vloeroppervlak. Dit nieuwe warehouse ligt nabij het huidige warehouse van VIM, zodat de warehouses efficiënt en effectief kunnen samenwerken.

‘Bij VIM zien we de relatie met onze klanten als een partnerschap; Wij kunnen succesvol zijn als onze klanten dat ook zijn. Om onze klanten in staat te stellen te groeien en commerciële en operationele doelen te bereiken, moet VIM flexibel en ‘gereed’ zijn. In het kader hiervan en onze eigen ambitie om onze groei voort te zetten, hebben we een extra magazijn geopend.’ aldus Thirsa de Boer, Manager Sales & Business Development VIM.

Deze strategisch gelegen locatie biedt, naast Nederland als bestemmingsmarkt, ook volop mogelijkheden voor een betrouwbare Europese distributie voor fashion, sport en lifestyle leveranciers.

Zowel onze private labels als merkleveranciers verwerken wij al jaren met VIM. De flexibiliteit, de pragmatische aanpak en de kennis van onze eigen Intersport wereld maken dat VIM perfect bij ons past. Wat we ook vragen, VIM heeft altijd een passende oplossing en weet ons positief te verrassen. Binnen Intersport hebben grote veranderingen gespeeld, en dit zal alleen nog maar toenemen in de komende jaren. Met VIM hebben we een partner die bewezen heeft daarin mee te kunnen bewegen.

Een selectie van onze partners