VIM speelt met forse warehouse uitbreiding in op internationale groei

Deze maand heeft VIM officieel de deuren van een derde warehouse in de regio Venlo geopend. Samen met de uitbreiding van één van haar bestaande warehouses dit jaar gaat VIM van 23.500 m² naar een totale warehouse capaciteit van bijna 40.000 m² in Tegelen.Daarnaast beschikt VIM op andere locaties in Limburg over nog zo’n 12.500 m². VIM is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Niet alleen om haar huidige klanten in staat te stellen verder te groeien, maar ook om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag van internationale klanten, heeft VIM haar warehousecapaciteit wederom uitgebreid.

VIM is een one-stop-shop 3PL logistieke dienstverlener en specialist in de fashion- en sportbranche. VIM organiseert de gehele (Europese en Wereldwijde) logistiek voor merken, leveranciers, producenten en retailers en kan alles verzorgen op logistiek gebied tussen fabriek en consument. VIM beschikt over eigen magazijnen met entrepot faciliteiten.

De strategisch gelegen locatie van VIM biedt, naast Nederland als bestemmingsmarkt, ook volop mogelijkheden voor een betrouwbare Europese en Wereldwijde distributie voor de fashion-, sport- & lifestylebranche. VIM helpt internationale bedrijven, die van plan zijn zaken te doen in Europa, bij de set-up en biedt ruimte en een full-service oplossing. Met deze enorme uitbreiding van warehouscapaciteit in Tegelen kan VIM inspelen op het toenemend aantal aanvragen van internationale merken die op zoek zijn naar Europese logistiek en de Europese markt willen betreden.

Een selectie van onze partners